LEMPEÄSTI
TAKAISIN SATULAAN

Tervetuloa lempeästi takaisin satulaan!

Tämä suosittu kurssi on suunnattu aikuisille, joilta syystä tai toisesta on jäänyt ratsastuskoulun tunneilla käymättä tai ratsastusharrastus jäänyt nuoruusvuosiin.

Kurssilla muistellaan ja käydään läpi miten oikeaoppisesti varustetaan, hoidetaan hevonen ja herätellään vanhoja taitoja että, miten sitä ratsastettiin. Ekalla kerralla on paljon asiaa, kartoitetaan ratsastajien kokemus, käydään yhdessä läpi ratsun kuntoonlaittoa ja pyritään käymään selässä. Seuraavilla kerroilla ehditään enemmän ratsastamaan kun varustaminen ja hoitaminen sujuu itsenäisesti ja oikeaoppisesti.

Tällä kurssilla SAA kysyä mitä tahansa, me autamme ja tarvittaessa otamme avustajia kurssille, että kaikki saa apua esimerkiksi kuntoonlaitossa tai talutukseen. Kerro rohkeasti, jos pelottaa tai jännittää.

Muista kertoa ratsastajan paino, pituus ja aikaisempi kokemus. Huomioithan, että meillä on painorajana alle 90kg. Ilmoittaudu seuraavalle alkavalle kurssille kätevästi sähköpostilla ratsastuskoulu@onnenpotku.fi
 

Tämän kurssin jälkeen voi ryhmä jatkaa yhdessä tai voimme sijoittaa eri tasoiset ratsastajat oikeisiin ryhmiin kausikortille.

Tervetuloa lämpimästi mukaan!

Veera