KERHOTOIMINTA
LAPSILLE JA AIKUISILLE

Tervetuloa askartelemaan tallin kerhohuoneelle!

Kerhotoiminta sopii kaikille ketkä haluavat arjesta irtioton ja luoda käsillä jotain ikimuistoista. Jos hevosaiheiset askarteluillat tai kaivattu ponikerho kiinnostaa, nyt sitä on tarjolla mukavassa seurassa ja ihanassa ympäristössä tallin yläkerrassa. Lisää  erilaisia kerhoja tulossa myöhemmin!

💚 PONIASKARTELUKERHO ALKAEN 07.09. 
KE klo 17.00 - 18.15 15€/kerta

Askarrellaan erilaisia hevosaiheisia juttuja mukavassa hengessä. Kurssilla tärkeinä aiheina ovat hyvä mieli ja yhdessä oleminen. Kurssi on avoin kaiken ikäisille.

💚 AIKUISTEN ASKARTELUILTA 07.09. - 05.10. 
KE klo 18.45 - 20.30 30€/kerta 
Ensimmäisellä kerralla harjoittelemme erilaisia Makrame-solmuja ja voit tehdä esim. kukka amppelin, vyön, seinäkoristeen tai talutushihnan koiralle.
Kurssi on tarkoitettu aikuisille - tutustumme toisiimme, jaamme osaamista, ideoita, suunnittelemme ja toteutamme luovuutta yhdessä. Mukaan iltaan mahtuu ensimmäiset 
Hinta sisältää, sisältää ohjauksen sekä solmujen harjoitteluun tarvittavat langat. Omat langat ja lisätarvikkeet (ripustuskoukku, -keppi, helmet yms.) tehtäviin töihin tulee sinun tuoda mukanasi. Saat lisätietoja tarvikkeiden hankinnasta illan ohjaana toimivalta Arja Kvistiltä (arja.kvist@gmail.com).
Tule siis rentoutumaan aikuisessa seurassa – olet lämpimästi tervetullut!
Talli Onnenpotku, Tiina Keinänen
TurvanPaikka Oy, Arja Kvist