OMA HEVONEN  - PALVELUT

Sinulle, joka haluat luoda erityissuhteen yhden tietyn hevosen kanssa ja harrastaa sen kanssa niin kuin oman kanssa. Niille, jotka ovat valmiita kokeilemaan ns. "oman hevosen" kanssa elämistä. Etsimme näille yksilöille, niitä omia vakkari-ihmisiä, jotka huolehtivat heistä kuin omistaan. Niille, jotka eivät halua vain vuokrata vaan paljon enemmän! Esim. osallistua ruokinnan ja liikutuksen suunnitteluun yhdessä valmentajan ja tallinomistajan kanssa.

Hevostemme kanssa vain taivas on rajana! Käymme yhdessä Oma Hevonen - pakettien pelisäännöt allekirjoittamalla sopimuksen, kun oikea "Oma Hevonen" on löytynyt oikealle ihmiselle. Katso saatavilla olevat hevoset. Pääasiallisesti etsimme 1-2 omaa ihmistä hevoselle mutta joissain tapauksissa hevosella voi olla isompi tiimi tai tehdä osa-aikaisesti ratsastuskoulutunteja.

 

OMA HEVONEN - PAKETIT 

Jokainen paketti sisältää ratsastustunnin pienryhmässä tai valmennuksen vähintään 1 x viikossa ja paketti on mahdollista räätälöidä erikseen haluamilla päivillä/valmennuksen määrillä. Ensin suoritetaan palvelun aloitusmaksu (sis. 1 koeratsastuksen), josta ei palauteta rahoja, jos ette päädy jatkamaan hevosen kanssa palvelua.
 

 • Aloitusmaksu/koeratsastus 75 € (60min)
  Ratsastuspäivät viikossa ja hinta per kuukausi.
1 tallipäivää viikossa 350 € /kk 
2 tallipäivää viikossa 550 € /kk 
3 tallipäivää viikossa 740€ /kk 


Laskutus paketeille joka kk etukäteen tai 3 kk välein 20.01, 20.03, 20.03, 20.09 ja 20.12.23.

Lisä yksityisvalmennukset alkaen,
valmentajana Tiina Keinänen
70€/h

Lisäopetus alkaen,
opettajana Tiinä Keinänen 
40€/h (6 hlö ryhmä)
45€/h (5 hlö ryhmä)


Oma hevonen paketti, Irish Cob ori Aissi
AISSI

Herrasmies ori, jota moni jää ihailemaan. Ihanan lempeästi keinuttavat askellajit ja toimii istunnalla ja ajatuksella. Aissi on tallin oma kasvatti ja siitä riittääkin jouhien ja harjan hoitamista. Joku sanoisi täydelliseksi hyvän mielen tätikuljettimeksi.
 

Omahevospaketti, vuokraponi junnulleNIILO

Nuori 5-vuotias  ruuna, jonka sielunmaailmaa pitää ymmärtää mutta nuorta ponia on osattava määrätietoisesti käsitellä. Oikealla ratsastajalla hieno ja kehittymisen varaa on esteillä sekä sileällä. Sopii pienelle aikuiselle tai näppärälle junnulle.

 

Pega trakehner, oma hevonen paketti
PEGA
Herkkä ja osaava trakehner -ruuna,
joka etsii kokenutta ratsastajaa hyvän mielen harrastamiseen kouluratsastukseen. Sopii HeB/HeA tasoiselle ratsastajalle, joka pitää hevosen töissä.

Quarter ori, reining lännenratsastus vuokrahevonen oma hevospaketti

WILI

Lännenratsastuksen saloihin vie meidän komea reining linjainen Wili-quarter ori, jolla on pientä pilkettä silmäkulmassa. Sopii näppärälle länkkäratsastajalle, joka ymmärtää kevyiden apujen käytöstä ja miten toimia orin kanssa. Wiliä koulutetaan samalla engl. ratsastukseen.

TULOSSA
Laadukas vuokrahevonen, oma hevonen diili. Tamma
LILI

Upea liikkeinen herkkä Holsteiner-tamma. Toimii ajatuksella ja omaa näyttävät irtonaiset liikkeet. Jollekin oma kimo silmäterä. Lili sopii nätisti ratsastavalle, kevyitä apuja käyttävälle ja istuntansa hallitsevalle ratsastajalle. Lilillä ratsastetaan kuolaimettomilla ja toimii maastakäsin herkästi.

MISTÄ SINÄ VASTAAT?
Sopimuksessa sovittuna päivänä tai sovittuina päivinä

 • Yhteyden ja luottamussuhteen luomiseen omaan hevoseesi
 • Hevosystävän kanssa hengailusta, hoitamisesta ja liikuttamisesta 
 • Varusteiden hoito ratsastuksen tai liikuttamisen jälkeen
 • Niistä erikoispalveluista, joita tahdot ostaa esim. hieronta ym.
 • Rapsutuksista ja oikeiden rapsutuspaikkojen löytämisestä (!!!)

MISTÄ TALLI VASTAA?

 • Kuluista ja kustannuksista (eli hevosen päivittäiset ylläpitokulut, eläinlääkärikulut ja kengitys)
 • Hevosen pääasiallisesta hyvinvoinnista 
 • Oikeus tehdä hevosta koskevat lopulliset päätökset esim. hevosen äkillisesti sairastuessa/loukkaantuessa tmv.