Onnenpotkun Ratsastajat ry eli OnneRa on Nurmijärven Klaukkalassa toimiva ratsastusseura, joka on perustettu 20.10.2015. Seura toimii yhteistyössä talli Onnenpotkun (www.onnenpotku.fi)  kanssa, jossa suurin osa seuran jäsenistä ratsastaa. Sekä ratsastuskoulun että seuran tavoite on yhdessä palvella ratsastajia ja seuran jäseniä mahdollisimman saumattomasti -seuran jäsenenä saat etuja kursseista ja muista tapahtumista.

OnneRalla on oma, suljettu, facebook-sivustonsa -
käy katsomassa Onnenpotkun Ratsastajat ry ja liity mukaan.

Tervetuloa!

Onnera

Onnenpotkun Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. Jäsenetuihin kuuluvat mm.

*8x vuodessa ilmestyvä Hippos-lehti
*Lähi-Tapiolan tapaturmavakuutus, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa ja matkoilla tallille
*voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja hoitomerkkejä
*voit osallistua ratsastuskilpailuihin
*voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen sen oikeuttamissa tehtävissä
 
Lisäksi voit hyödyntää SRL:n yhteistyökumppaneiden etuja, joista löytyy lisätietoa osoitteesta www.ratsastus.fi/jäsenedut
 
OnneRa:n jäsenmaksut vuonna 2016:
* Seniori 67€ (v.1997 tai aiemmin syntynyt)
* Juniori 55€ (v. 1998 tai myöhemmin syntynyt)
* Perheenjäsen 36€/seniori ja 32€/juniori
* Kannatusjäsen 15€ (ei seuran eikä SRL:n etuja, mutta saa osallistua seuran tapahtumiin)

Onnenpotkun ratsastajat ry

logo.png

Hevostie 31
01840 Klaukkala

Onko sinulla jotain kysyttävää tai mietityttääkö joku asia ratsastusseuran toiminnassa tai jäsenyydessä? Haluatko liittyä mukaan toimintaan tai tukea seuraamme? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse niin vastaamme mielellämme!

Sähköposti: onnenpotkunratsastajat@gmail.com 

Puheenjohtaja: Tiina Keinänen

Varapuheenjohtaja: Katja Pulkkinen  

Sihteeri: Liisa Raevaara

Jäsensihteeri: Teija Paakkari onnera.jasensihteeri@gmail.com    

Rahastonhoitaja: Anna Hattula  - ahattula@hotmail.com 

Sosiaalinen media: Jasmin Rantanen rantanenjasmin96@gmail.com

TIETOSUOJASELOSTEET

https://drive.google.com/open?id=1bSTg1da9HKa2Pkk3Vg-sYN85kFYgClem


https://drive.google.com/open?id=1iNPlfJZ1omn6yPWc04IGVcm4QbgjRt1O

Toimintasuunnitelma

Yleistä

Seuran tarkoituksena on edistää hevos- ja ratsastusharrastusta siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi sitä kunto- tai kilpatasolla edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Seura on perustettu lokakuussa 2015, joten vuosi 2016 on seuran ensimmäinen kokonainen toimintavuosi. Sen aikana on tarkoitus kerätä lisää jäseniä ja kehittää yhteistoimintaa seurassa.

Nuorisotoiminta

Huhtikuussa seura järjestää hevoskerhon ohjaajien peruskurssin yhteistyössä SRL:n Etelä-Suomen jaoston kanssa. Ainakin kolme OnneRa:n jäsentä osallistuu kurssille, joten jatkossa voidaan vetää heppakerhoa lapsille ja nuorille. Myös hevostaitomerkkejä voi suorittaa tallilla, kunhan ohjaajat ovat käyneet kurssin. Keppihevoskurssi on myös mahdollista järjestää.

Seuratoiminta

Seurassa kiinnitetään huomiota turvallisuuteen sekä edistetään ja vaalitaan hyviä tapoja ja hevosmiestaitoja. Kunnioitamme toisia ikään, sukupuoleen, muihin lajeihin ja seuraan katsomatta. Seuran jäseniä kannustetaan osallistumaan liiton koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.

Tiedotus- ja suhdetoiminta

Seuralle on perustettu nettisivut ja tiedottaminen tapahtuu niiden sekä facebookin kautta. Lisäksi käytetään sähköpostia tiedotettaessa tapahtumista esim. muille talleille, seuroille, tiedotusvälineille tai yhteistyökumppaneille. Paikallisiin tiedotusvälineisiin tullaan tarjoamaan juttuja seuran järjestämistä tapahtumista.

Kilpailutoiminta

Ensimmäisenä toimintavuotenaan seura aikoo järjestää harjoituskilpailut sekä koulu- että esteratsastuksessa. Myös keppihevosluokkia voidaan järjestää.

Hallinnollinen toiminta

Yhdistyksen asioita hoitaa yhdistyksen vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja hallitus. Hallitus valitsee seuran sihteerin ja muut vastuuhenkilöt.